На "Българска Армия" решиха: Контузен повече няма да играе за ЦСКА?


На "Българска Армия" решиха: Контузен повече няма да играе за ЦСКА?
Снимка: LAP.bg

11948 0

В ЦСКА са взели важно решение за бъдещето на своя контузен футболист - Брадли де Нойер. Той е извън терените още от април, а отборът е решил какво да прави с него, информира "Мач Телеграф".

ЦСКА ще се раздели с Де Нойер

"Червените" имаха намерение да продадат Де Нойер още през лятото, но контузията му не позволи на тима да намери потенциален купувач. Сега от "Армията" са стартирали ново търсене на такъв, като се надяват, че ще го продадат още през януарския трансферен прозорец.

Контрактът на нидерландския футболист, който допусна редица грешки през изминалата кампания, но като цяло впечатли с играта си, изтича в края на сезона, а именно заради това "червеното" ръководство цели да го продаде през зимата.

Брадли де Нойер бе привлечен в ЦСКА от румънския Фарул в средата на 2022 година срещу сумата от 200 000 евро и сега "червените" ще искат поне същата сума за неговите права. Към момента той има 27 мача за столичния гранд, в които може да се похвали с 2 попадения и също толкова асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на ЦСКА увери, че отборът има шанс за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички