В Украйна: В ЦСКА имат твърде високо мнение за себе си, а нищо не са постигнали


В Украйна: В ЦСКА имат твърде високо мнение за себе си, а нищо не са постигнали
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8125 0

В Украйна разкритикуваха сериозно ЦСКА, срещу който играе техният Зоря (Луганск) в трети предварителен кръг на Лига Европа. Повод за това станаха коментарите на хора от "червения" клуб и част от феновете след първия мач между двата тима, завършил 1:1.

Сайтът footboom.com направи специален материал, в който публикува най-интересните според тях мнения на фенове на ЦСКА. Изданието отбелязва, че привържениците смятат, че съдията на мача неправилно е свирил дузпа за Зоря, тъй като Албентоса не бил опитал да спре топката с ръката си. "Някои спортни сайтове решили, че съдията е помогнал на Заря да постигне нужния резултат", пише footboom.com.

Украинците пишат, че у нас смятат, че реферът е трябвало да свири дузпа и за "червените", когато в края на мача беше фаулиран Али Соу.

"Интересно е, че феновете на ЦСКА (и самият клуб) недолюбват феновете на много други отбори, тъй като "армейците" имат прекалено високо мнение за себе си и за своя отбор, макар да не могат да се похвалят с някакви постижения в последно време. Затова много българи, които не подкрепят ЦСКА, искат Зоря да продължи напред", пише footboom.com. А какви потресаващи неща за връзката на мафията с българския футбол написаха в Хърватия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички