Ясен е съставът, на който Петрович ще заложи в реванша със Зоря


Ясен е съставът, на който Петрович ще заложи в реванша със Зоря
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5135 0

В четвъртък ЦСКА ще излезе с един и същ стартов състав в трети пореден двубой. В реванша със Зоря (Луганск) "червените" ще използват 11-те от първата среща с украинците (1:1) и тази с Лудогорец (0:0), съобщава "Тема Спорт". Именно в тази конфигурация тимът показа най-добрите си игри от началото на сезона. А представянето в Разград бе най-силното в 10-те официални мача дотук - 5 в първенството и 5 в Лига Европа, посочва изданието.

Предстои да видим дали ЦСКА ще играе по-прибрано, или ще бъде изнесен в по-предни позиции, така както бе при гостуването в Разград. По-скоро треньорът Люпко Петрович ще предпочете втория подход и няма да прибегне до изчакване и търсене на развръзка в последните минути.

Столичани започнаха да се адаптират към новите изисквания и това си пролича в последните две срещи. Особено в Разград, където ЦСКА показа тактическа зрялост. За гостуването на Зоря няма да пътуват Бодуров и Пинто, които на този етап не попадат в сметките на Петрович. В Украйна "червените" трябва да се разпишат поне веднъж, след като инкасираха гол в домакинството си.

Зоря е доста трудно преодолим у дома. Последният случай, в който е пуснал повече от едно попадение на свой терен, е бил на 12 април срещу Динамо Киев - 2:3, но луганци остават с човек по-малко в 69-ата минута. Тимът заминава за Украйна в сряда преди обед с чартър. Двубоят със Зоря е в четвъртък от 20:00 часа. А как в Украйна разкритикуваха българския гранд вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички