Треньорът на Верея: Пожелах на Янев да стане шампион с ЦСКА


Треньорът на Верея: Пожелах на Янев да стане шампион с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1146 0

Треньорът на Верея Александър Томаш се присъедини към колегиалното и европейско поведение на Христо Янев от ЦСКА след края на срещата между двата тима от втория кръг на Първа лига - победа с 1:0 за старозагорци над "армейците".

ВЕРЕЯ ПОВАЛИ ЦСКА БЕЗ ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ

Томаш остана здраво стъпил на земята и не само не пожела да възхвалява своите играчи, но и показа уважение към противника - той и Янев близо 4 години бяха съотборници в състава на "червените".

"Тепърва започва трудната работа за нас, имаме страшно много неща за правене. Казах на момчетата, че днес не играят с ЦСКА, а играят срещу себе си. Те заслужават поздравления, защото се показаха като стойностни хора и истински мъже.

В България обичаме да преминаваме от едната крайност към другата. Ние тепърва трябва да изграждаме стила си на игра. Искам отбора ми да изглежда като ЦСКА, когато владее топката и да завършва атаките си.

Пожелах на Христо Янев да стане шампион. Ние сме от младата генерация треньори и трябва да даваме пример с европейско поведение, защото ако ние не го правим, как може да го очакваме от другите?!", коментира Томаш пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички