Янев поздрави Верея и пое вината за загубата


Янев поздрави Верея и пое вината за загубата

1155 0

Треньорът на ЦСКА поздрави съперника Верея за победата с 1:0 над "армейците" във втория кръг, като пое цялата вина за изненадващото поражение на 31-кратните шампиони.

ВЕРЕЯ УДАРИ ЦСКА ДОРИ БЕЗ ПОЛОЖЕНИЕ

"Поздравявам екипа на Александър Томаш и отбора на Верея за победата. Явно нещата, които сме правели през седмицата, не са били достатъчни, за което съм виновен аз. Верея не ни изненадаха по никакъв начин, защото имахме достатъчно време да ги разучим и те се държаха по начина, който очаквахме.

Не бяхме достатъчно настоятелни през първото полувреме, а и през второто, за което имам вина само аз. Днешният резултат не трябва да променя по никакъв начин нашето отношение към работата занапред.

Ранният гол не ни е объркал плановете. Един гол не може да обърка мача, ние имаме виждане за играта, да владеем двубоя, което не се получи. Получихме червен картон доста преди края на мача, което също ни затрудни допълнително.

Рафаел Перес получи тежка контузия през седмицата и се надяваме да можем бързо да го възстановим. Няма да има проблеми в защитата ни след изгонването на Пламен Гълъбов, защото имаме достатъчно футболисти на всеки пост", коментира Янев пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички