Треньорът на Рома призна, че Крис Смолинг и Борха Майорал стартират срещу ЦСКА


Треньорът на Рома призна, че Крис Смолинг и Борха Майорал стартират срещу ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1285 0

Наставникът на Рома Пауло Фонсека разкри две сериозни имена, познати на европейския футболен привърженик, които със сигурност ще стартират като титуляри за "вълците" срещу българския ЦСКА в двубоя между двата тима, който ще се проведе в Рим в четвъртък (29 октомври) от 22:00 часа българско време. Става въпрос за бившия играч на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг, както и за Борха Майорал, който е собственост на Реал Мадрид.

"Смолинг ще започне като титуляр в мача. Смолинг е важен за нас, но не е в отлично разбирателство на терена с моментната 3-ка централни бранители. Смолинг е страхотен и важен защитник, но тези 3-мата се справят много добре (Джанлука Манчини, Мараш Кумбула, Роджър Ибанес" - сподели Фонсека за бранителя.

"Борха е нападател и винаги ще играе като такъв. Той е млад и има нужда от адаптация. Той се труди много срещу Йънг Бойс. Това бе труден мач с много трудно първо полувреме. Трябва да разберем, че все още е млад и трябва да се адаптира, но аз имам вяра в него" - сподели наставникът за Майорал, като преди това потвърди, че и той ще започне като титуляр.

А прокуден голям талант на Барселона също е готов за мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички