Треньорът на ЦСКА: Стъпили сме здраво на земята


Треньорът на ЦСКА: Стъпили сме здраво на земята
Снимка: БГНЕС

1150 0

Стъпили сме здраво на земята, увери треньорът на ЦСКА Христо Янев на пресконференция преди двубоя от 2-ия кръг на Югозападната "В" група срещу Септември на стадиона в "Назежда".

"Искам да запазим настроението, което беше първият мач. Да продължаваме да търсим победата от първата до последната минута“, каза още Янев.

„Промените, които ще направим, ще са с оглед на предстоящия съперник. Знаем, че и другите терени не са в най-доброто състояние, аз съм се настроил затова. Предполагам, че ще имаме същата подкрепа от феновете, теренът ще е еднакъв и за двата отбора“, прдължи той.

Относно съперника Септември, Янев коментира: „При всички положения сериозен отбор, видяхме някои неща, в които си личи работата на отбора. Подхождаме сериозно към някои неща, които сме видели в мачовете им до момента.“

„Нямам притеснения, казахме, че няма да коментираме съдиите. Не знам точно какво се случва, на този етап това е групата, с която ще работим. Трябва да престанем да спекулираме, защото това внася напрежение в нас и в играчите, които се спекулират“, добави Янев.

„Всичко е възможно. Предстои мач в неделя, който е важен за нас. После ще преценим как се чувстват и спрямо това ще преценим да играят повече футболисти за Купата“, завърши треньорът на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички