Пламен Марков за трудностите на ЦСКА, новия автобус и скандала с Петър Жеков


Пламен Марков за трудностите на ЦСКА, новия автобус и скандала с Петър Жеков
Снимка: БГНЕС

2236 0

Ипълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков призна, че все още има трудности с функционирането на клуба.  

„Говорихме да започнем като ФК ЦСКА първенството, в последния момент получихме отказ. Това постави клуба в деликатна ситуация, въпреки всичко се справяме. Надявам се въпросът да се реши, за да имаме по-малко проблеми“, започна Марков на пресконференцията преди двубоя в неделя срещу Септември София.

"Не мога да бъда точен. Аз не съм компетентен в тази правна материя. Трябва да има юристи, които да вземат отношение. Нека изчакаме и решението на правната комисия. Би било много нелепо футболен клуб като ЦСКА да бъде по този начин притискан и той да изпитва трудности при самото си функциониране“, добави той.

„Трудностите са с функционирането на клуба, защото имаме текущи разходи. В момента съществуваме като ПФК ЦСКА. Плащанията се извършват със затруднения, а не така както искаме да бъдат", каза още бившият селекционер на България.

„Автобусът е поръчан, разговарял съм по този въпрос с един от собствениците, не мога да ви кажа точна дата, но така или иначе чакаме и в момента, в който дойде, той ще бъде тук на "Българска армия" и ще бъде видян от всички", каза още бившият национален селекционер.

„В конкретния случай (мачът срещу Септември в неделя б.р.) ние сме гости. Обезпечили сме възможност за нашите фенове да закупят билети предварително. Относно сигурността, отборът домакин е длъжен да обезпечи охрана. Като ръководство не можем да допускаме и толерираме прояви на насилие. И двамата (собственици на ЦСКА б.р.) не са в момента в България. В момента, в който се приберат, ще имаме разговори. Има много текущи теми, за които ще водим разговори“, отвори Марков на въпрос за предстоящия двубой.

Относно нападките по негов адрес от легендата на клуба Петър Жеков, Марков коментира: „Аз не виждам какво трябва да коментирам. Няма да си позволя нито в личен план, нито като изпълнителен директор, да решавам лични въпроси пред медиите. Аз с Петър Жеков не съм разговарял. Сами можете да си направите изводите, дали информацията е вярна. Футболен клуб ЦСКА няма да си позволи да влияе на имиджа на марката ЦСКА като прави лични нападки към когото и да било. Ние уважаваме всички ветерани на клуба, включително и въпросното лице. Благодаря на Жеков за безплатната реклама, която ми направи.“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички