Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов посочи на кои български политици има доверие


Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов посочи на кои български политици има доверие
Снимка: БГНЕС

2960 0

По време на днешната си пресконференция преди мача с Рома, старши треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, направи интересен коментар, в който замеси имената на няколко известни български политици!

Наставникът на "армейците" е на мнение, че президентът Румен Радев е разтресъл държавата и заяви, че има доверение в Кирил Петков и Бойко Рашков:

"Вярвам в Радев, нашия президент, не съм виждал такъв президент - с юмрука си излезе и разтресе цялата държава. Вярвам в Петков, Василев, Рашков - те са любимци вече на народа. Вярвам, че ще поправят тази неправда. От нас се взима и Венци Стефанов каза, че на тях никога не се е помагало. На Локомотив София също никога не се е помагало, тях ги излъгаха, че ще им дадат. Защо на едните дават, а от другите взимат?", попита Стойчо Младенов и продължи:

"Кой собственик ще влага в базата и клуба непрекъснато, ще спонсорира определени спортове, Гриша Ганчев е помагал на всички спортове и отгоре на всичко ще го тероризираме да дава за наем и т.н. Това е неправдата и вярвам сляпо на това ново правителство, че то ще я промени. Убеден съм! Феновете са прави да недоволстват, ние от държавата искаме само разрешително, не искаме помощ - като не ни се дава, поне да не ни се взима. Това е моето виждане. Нещата са такива, каквито са", добави още треньорът на ЦСКА по отношение на последните събития около стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички