Служебният министър Андрей Кузманов скочи на ЦСКА: Не плащат нищо на държавата за "Българска армия"


Служебният министър Андрей Кузманов скочи на ЦСКА: Не плащат нищо на държавата за "Българска армия"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2232 0

Служебният министър на спорта - Андрей Кузманов, даде пресконференция, на която заяви, че държавното дружество "Сердика спортни имоти" е пред фалит и вината за това е на българския гранд ЦСКА.

Говорейки пред журналисти, Кузманов каза, че "армейците" не плащат своя дълг към държавата за ползването на стадион "Българска армия" и комплекса в Панчарево:

"Следващата седмица, може би, ще видим какво ще правят ЦСКА... този път ние ще ги поканим. За пореден път... все пак ще ги поканим. Да видим какво искат", заяви министърът, който допълни, че несъбраните вземания на "Сердика спортни имоти" са на стойност 4 милиона лева, от които 98% се дължат от клуба от Борисовата градина.

"Ще Ви кажа, че по въпроса със задълженията на ЦСКА към "Сердика спортни имоти" няма никакво раздвижване. С тези загуби и парите, които дължат, това дружество не може така да продължава да седи и да чака. 98% от загубите на това дружество са от ЦСКА. Трябва някакъв план за оздравяване", категоричен бе Андрей Кузманов.

Преди броени дни на спортния комплекс "Червено знаме" в София възникна пожар и веднага се появиха версии за случилото се (подробности четете тук).

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пък отправи нова порция остри коментари към държавата и БФС и получи солена глоба за думите си!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички