Стойчо Младенов побесня: Преглъщам жаби и стискам зъби, не останаха вече зъби


Стойчо Младенов побесня: Преглъщам жаби и стискам зъби, не останаха вече зъби
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1936 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти преди утрешния сблъсък с Рома от последния кръг на Лигата на конференциите (тук можете да прочетете всичко казано от него). В края на пресконференцията си той отново коментира горещата тема със стадиона на отбора:

"Не може всичко свързано със стадионите да не ми влияе като треньор. Виждаме терор над ЦСКА! Това е терор, малтретиране. Влязох в интернет, проверих всички медии - на Локомотив Горна Оряховица помогнали с 1 милион, на Ботев Враца с 1 милион, на Ботев Пловдив с над 20 милиона лева, на Локомотив Пловдив 14 милиона", категоричен бе Младенов.

""Титан" подписа договор, който зароби ЦСКА - на година плащаме по 1 200 000 лева. Защо да ги плащаме? На кого да ги плащаме? Защо на другите отбори се дава, а от нас взима? От ЦСКА се цица, наистина е така".

"Не успяха да ни затрият, благодарение на сегашния собственик - Гриша Ганчев. На Ботев и Локомотив дават достатъчно за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не искаме. Просто да не ни се пречи! Дано новото правителство, което трябва да се сфомира, промени това. В София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж. Неправдата е голяма, казвам го. Някой като мен преглъщат жаби и стискат зъби, не останаха вече зъби", завърши в стой стил Стойчо Младенов.

Ето кое изявление на служебния министър на спорта предизвика гнева на "червения" треньор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички