Треньорът на БАТЕ: ЦСКА се оказа по-силен, отколкото очаквахме


Треньорът на БАТЕ: ЦСКА се оказа по-силен, отколкото очаквахме
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

22178 0

Наставникът на БАТЕ Борисов Кирил Ашевски призна, че неговият отбор е очаквал да се изправи срещу по-слаб противник, отколкото е бил ЦСКА в днешната среща. Ашевски изтъкна двете греди и изпуснатата дузпа в мача, както и двамата отсъстващи основни футболисти като причина за днешното поражение на отбора.

"Ще анализираме положенията, но след 2 греди и изпусната дузпа, не мисля, че се представихме толкова лошо и имахме своите положения. Второто полувреме губехме топката и така стана, че допуснахме 2 гола", започна Ашевски.

"Нашият противник се оказа по-силен, отколкото очаквахме. Няма да критикувам нито един от моите футболисти. Имахме страст и желание в играта, но допуснахме грешки и не успяхме да спечелим и да продължим в турнира.

Традицията си е традиция, но аз не вярвам в такива неща и за съжаление се прекъсна това да побеждаваме български отбори. Да има такова нещо, че сме леко поуморени. Нормално е ЦСКА да бъде по-свеж, защото е изиграл по-малко мачове", смята треньорът на БАТЕ.

Ние се преустроихме в един момент на 4-4-2. Един централен защитник пратих напред, за да се опрости играта по този начин. Не забравяйте, че двама основни лидери не бяха тук и това много промени нещата", завърши Ашевски.

Коментарът на другия старши треньор - Стамен Белчев - четете тук.

 

В следващия трети квалификационен кръг на Лига Европа ЦСКА ще се изправи срещу представителя на Фарьорските острови Б36 Торшавн. Двубоят е на 24 септември на стадион "Българска армия", а в bwin залози на живо може да намерите коефициенти за поредното европейско предизвикателство пред "червените".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички