Георги Йомов разкри тактиката, с която ЦСКА успя да отстрани БАТЕ Борисов


Георги Йомов разкри тактиката, с която ЦСКА успя да отстрани БАТЕ Борисов
Снимка: cska.bg

2506 0

Атакуващият халф на ЦСКА Георги Йомов посочи скоростта като основен фактор, който е довел до победата срещу БАТЕ Борисов. Според Йомов, който изигра ключова роля за първия гол в мача, "червените" са се стремили да изнервят съперника и да го дебнат на контраатаки, където да нанесат своя удар.

"Очаквахме доста тежък мач, както и стана. За наша радост успяхме да си реализираме положенията и се поздравихме с победата. Доста здрави бяха момчетата от БАТЕ, но не смятам, че им отстъпвахме", започна Йомов.

"Нашата цел за този мач бе скоростта. Стремихме се да изнервим съперника и да контраатакуваме. Притежаваме скорост в атака и се възползвахме от нея", сподели Йомов.

А какъв бе коментарът на Стамен Белчев - четете тук.

В следващия трети квалификационен кръг на Лига Европа ЦСКА ще се изправи срещу представителя на Фарьорските острови Б36 Торшавн. Двубоят е на 24 септември на стадион "Българска армия", а в bwin залози на живо може да намерите коефициенти за поредното европейско предизвикателство пред "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички