Тошко Янчев: Стойчо Младенов заслужава уважение, въпреки това, което направи


Тошко Янчев: Стойчо Младенов заслужава уважение, въпреки това, което направи
Снимка: БГНЕС

1322 0

Легендата на ЦСКА и любимец на "червените" фенове - Тодор Янчев, коментира решението на своите бивши колеги Стойчо Младенов и Любослав Пенев да започнат работа в новосъздадения ФК ЦСКА 1948. Пред "Тема Спорт" бившият защитник сподели, че "екзекутора" заслужава уважение, въпреки постъпката си.

"Оферта към момента не съм получавал от този клуб. Но тук искам да отворя една скоба. Ситуацията със Стойчо Младенов е наистина много неприятна. Това е една огромна фигура в нашата история и този негативизъм, който се изсипа върху него, не смятам, че е нормален. Трябва да си уважаваме кадрите и още повече такава фигура като него", заяви Тошко Янчев.

"Той не заслужава такова отношение. Всеки професионалист имa право да си избира пътя, по който да върви и да се развива. Моето отношение към Младенов винаги ще остане такова, каквото е било. Огромно уважение и благодарност за всичко това, което е направил за мен и за ЦСКА - и като играч, и като треньор. Да не говорим за всичките му постижения с нашия клуб.

В клуба, където е Стойчо Младенов, има много наши кадри и не мога да кажа лоша дума за никого от тях. Всеки е намерил място за развитие. Любо Пенев ми е бил и съотборник, и президент, и треньор, да не изброявам и останалите, които са там. Нямам негативно отношение към никого", допълни още той.

Ето какво каза за Младенов и друг човек от бившия му екип - Анатоли Нанков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички