"Мишлета църкат": Кюстендилеца нападна "Разград" и "Подуене" за подаръци от държавата


"Мишлета църкат": Кюстендилеца нападна "Разград" и "Подуене" за подаръци от държавата
Снимка: cska.bg

3974 0

Лидерът сред организираните феновете на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца излезе с официална позиция, след като стана ясно, че отново има пречки пред реконструкцията на стадион "Българска армия". 

По-рано във вторник от клуба обявиха, че има жалби срещу разрешението за строежа в "Борисовата градина". Това доведе до лоши чувства сред "червената" общност. 

Велчев е категоричен, че съвсем скоро може да поведе шествие в центъра на София, което ще бъде с крайна точка - парламента.

Коментарът на Велчев

"Когато се строеха стадионите в Разград, Пловдив и Подуене ,никой не се вълнуваше какво се случва, никой не правеше спънки, никой не пускаше жалби и сигнали.Когато обаче става въпрос за ЦСКА всички мишлета започват да църкат, да пречат и да се правят на интересни.Ясно е ,че всички говеда по-високите етажи на властта умират от злоба пред мисълта ,че ЦСКА ще има нов модерен стадион, който ще бъде построен с парите на собствениците на клуба, а не с държавни подаяния.Нека продължават в същия дух и следващото ни шествие може да не свърши на Орлов мост, а пред парламента", написа Велчев в социалните мрежи. 

Вижте каква бе позицията на ЦСКА по темата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички