Тончи Кукоч много ме слуша, похвали се Вальо Илиев


Тончи Кукоч много ме слуша, похвали се Вальо Илиев
Снимка: Иван Йочев

11550 0

Защитникът на ЦСКА Вальо Илиев се похвали, че хърватското попълнение в отбора Тончи Кукоч много го слуша в съблекалнята. "Може би по-близък ме приема. Но той си е такъв, супер емоционален човек, обясни контузеният футболист на ЦСКА в интервю за TV7. - По някой път казва неща, които едва след това разбира, че не е трябвало да споменава. Друг път действа импулсивно. Това колкото минуси, толкова и плюсове му носи. Иначе е добър футболист. Казвал съм му да се концентрира върху качествата си. С тях той може да играе в националния отбор, но трябва да остави приказките настрана. Тези негови медийни изяви не спомагат за привличането му в националния отбор. А той има качества да играе в него".

Според Илиев, съотборникът му в ЦСКА Апостол Попов вече е доказал на футболна България, че е сериозен играч с много качества и е достоен за уважение. "Когато отборът губи, критики винаги има и това е нещо нормално, коментира защитникът по повод нападките срещу Апата за слабите му изяви в националния отбор. - Важното е критиките да са градивни. Те идват след грешките на футболиситите, които те няма как да не допускат, защото са хора. Никой не е безгрешен. Но не може да се концентрираме в критиките си към Апостол Попов. В толкова негативен момент за националния отбор не мисля, че момчетата и селекционерът имат нужда точно от това".

Валентин Илиев разкри, че все по-рядко чете написаното в медиите в интернет и почти не си купува вестници. "Вижда се страшно голям негативизъм и това няма как да не ни влияе, оплака се той. - Има си хора и хора, психики различни. Всеки по свой начин го приема. Аз съм свикнал да се справям в такива ситуации и да ги преодолявам. Но има хора, на които им трябва време за това. Други не могат да ги преодолеят и това влияе на играта им. В последната година се пишат доста негативни неща за ЦСКА, дори когато отборът върви добре. Да не говорим пък като се случи грешка, каква помия се излива".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички