Томов "увисна" с по над 20 000 лв. на играчите


Томов "увисна" с по над 20 000 лв. на играчите

1206 0

С минорно настроение ЦСКА приема Хасково днес в първия си мач на стадион "Българска армия" за сезона. До този момент "червените“ нямаха възможност да играят на собствения си стадион, а предишното им домакинство беше срещу Левски на Националния стадион "Васил Левски".

При "армейците“ обаче няма много поводи за усмивки. На първо място това е заради лошото състояние на клуба. Въпреки няколкоседмичните обещания, ръководството така и не плати нито заплати за юни, нито част от забавените премии, пише "7 дни спорт". С тези от миналия сезон ръководството вече дължи цели 10 бонуса и една заплата.

Повечето от футболистите влизат в положение на ръководството, което похарчи доста пари за покриване на задължения по мониторинга този месец. Това пък означава, че Александър Томов и Александър Тодоров вече дължат по над 20 хил. лв. на футболистите от различни премии. Не е ясно кога ръководството ще се издължи на играчите, които честно си заработиха бонусите.

За днешния мач треньорът на „червените“ Стойчо Младенов се чуди сериозно около състава. Той вече може да използва новия си играч Тончи Кукоч. Хърватинът обаче най-вероятно ще остане на пейката. Изненадващо като ляв бек би трябвало да започне Неманя Милисавлевич. Това налага завръщането на Маркиньос след наказание.

Стойчо Младенов иска да намери място на терена едновременно на всичките си офанзивни играчи. Това значи, че на терена ще излязат заедно Маркиньос, Карачанаков, Луис Соарес и Сержиу Буш.

За гостуването на "Българска армия“ пък от Хасково не обявиха завишени премии. Новаците в "А" група се надяват да сложат край на свободното си падане от последните 2 кръга. Хасковлии паднаха последователно от Марек и Локомотив (Пд). В началото на сезона пък новаците биха шампиона Лудогорец с 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички