"Той разбира моя хумор": Стойко Сакалиев посочи с кой играч на ЦСКА се шегува


"Той разбира моя хумор": Стойко Сакалиев посочи с кой играч на ЦСКА се шегува
Снимка: Lap.bg

2633 0

Административният директор в ЦСКА Стойко Сакалиев даде любопитно интервю. В него той си припомни за бившия футболист на "армейците" Ибрахима Гай, като посочи, че е бил много сърцат и двамата са се шегували често.

Сакалиев дори разказа за история, при която е скрил автомобила му, след което Гай се е чудил 10 минути дали е дошъл с кола, или без. Все пак призна, че вече не прави така, но и допълни, че има един в отбора, с когото се шегува по-често, защото разбира шегите му.

"Ибрахима Гай беше страхотно момче. Беше много сърцат и с него обичах да се шегувам, тъй като приемаше добре шегите. Една забавна история е, че той винаги излизаше последен след тренировка и един път аз му бях скрил автомобила. Излизайки на паркинга в продължение на 10 минути се чудеше дали е дошъл с колата, или без. Видя, че му я няма колата и не можеше да се сети къде е.

Сега вече не правя така. Човек има етапи и не съм си позволявал да правя подобни, тъй като работата ми е сериозна. Понякога се шегуваме, закачаме. Сега с Назон си говорим шеговито и той разбира моя хумор" - сподели Сакалиев за "Домът на футбола".

За "армейците" предстои дерби срещу големия "син" съперник от София. Преди него легенда на Левски призна, че ЦСКА има футболисти, каквито "сините" нямат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички