Тим от Висшата лига изпреварва всички за Кирил Десподов


Тим от Висшата лига изпреварва всички за Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС

4996 0

Бъдещето на звездата на ЦСКА Кирил Десподов е все така неясно и най-вече в кой отбор ще продължи кариерата си. Последният отбор, който се включва в надпреварата за подписа му е английският Уест Хям.

Английският тим влиза в наддаването за звездата на ЦСКА и то явно с много сериозна ставка, съобщава Труд, а това променя сериозно плановете на "червените". Очакваше се от клуба да обявят този понеделник новия отбор на Футболист №1 на България след близо 3 месеца преговори с половин дузина отбори.

В рулетката на трансфера се завъртяха английските Уотфорд и Кардиф, както и италиански, холандски и белгийски тимове. Най-вероятно обаче сделката ще бъде обявена в последните часове на трансферния пазар.

ЦСКА пази абсолютна конфиденциалност относно преговорите. Английски мениджър, който работи с Уест Хем, е от вчера в София. Британският клуб вече е работил със собственика на ЦСКА по времето на славния мениджър Хари Реднап. Тогава Гриша Ганчев продаде от Литекс на лондончани Светослав Тодоров, а Радостин Кишишев изкара проби в тима преди да заиграе във Висшата лига.

А какво заяви Люпко Петрович относно селекцията в ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички