ЦСКА почва преговори по задържането на Жоржиньо в отбора


ЦСКА почва преговори по задържането на Жоржиньо в отбора
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1407 0

ЦСКА обмисля да започне преговори с френския Сент Етиен за правата на Жоржиньо, твърди “Меридиан Мач”. Както е известно, португалското крило играе под наем на “Армията”, но в договора няма клауза за закупуването му, което означава, че трябва да се върне във френския клуб след края на сезона.

Нестор Ел Маестро е много доволен от Жоржиньо и е поискал от ръководството да го осигури за по-дълъг период. Бързакът бе един от най-постоянните играчи на “червените” през първия дял от първенството. Въпреки че дори получи контузия на глезена, той се върна по-бързо от предвиденото в игра и помогна на тима си в много мачове.

ЦСКА ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ДЕСПОДОВ В ГЪРЦИЯ

На “Армията” смятат, че Жоржиньо не може да се пребори за титулярно място в Сент Етиен и клубът отново ще предпочете да го преотстъпи.

В ЦСКА смятат да градят силен отбор с играчи като него. Още повече, че се очаква продажба на Кирил Десподов сега или най-късно през лятото, което ще направи ролята на Жоржиньо по крилото още по-важна. “Червените” ще предложат на Сент Етиен приличен процент от бъдещ трансфер на португалеца в друг клуб.

Междувременно стана ясно, че Десподов може да сбъдне мечтата си за Серия А. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички