ЦСКА уреди още две престижни контроли в Испания


ЦСКА уреди още две престижни контроли в Испания
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1440 0

От ЦСКА обявиха, че отборът ще изиграе още две проверки по време на лагера си в Испания. Само преди няколко дни стана ясно, че престоят на "армейците" в курорта Марбея ще бъде удължен с още седмица до 5 февруари.

Сега от ръководството на клуба са осигурили и проверки за този период. Те са договорили контроли със Спарта Прага и Динамо Киев. Двубоят с чехите е на 31 януари (четвъртък), а спарингът срещу украинския гранд е на 2 февруари (събота). Допълнително ще се уточнят началните часове и терените, на които ще се проведат срещите.

Първоначалният план бе отборът да остане до 29 януари и да изиграе 4 контроли. Престоят бе удължен  след решение на спортно-техническото ръководство на клуба, което по този начин иска да осигури максимално добри условия за футболистите в заключителната фаза от подготовката, написаха на сайта си.

Нападателят на тима Мауридес пък остава, след като в последния момент пропадна трансфера му в Рапид Виена. Ето каква бе причината.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички