Тим от Топ 3 на Швейцария напира за звездата на ЦСКА Иван Турицов?


Тим от Топ 3 на Швейцария напира за звездата на ЦСКА Иван Турицов?
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

1494 0

Един от редовните участници в Топ 3 на швейцарския елит - Лугано, отново предявява желание да привлече една от звездите на ЦСКА и българския футбол Иван Турицов.

"БЛИЦ" информира, че въпросният клуб желае да попълни редиците си с българския национал по време на летния трансферен прозорец. Швейцарците вече се пробваха да го направят преди около 2 години и дори отправиха официална оферта, която обаче бе отхвърлена от "армейците".

Втори опит

„Става въпрос за Лугано. Преди няколко дни са пратили съобщение късно вечерта на Данаил Ганчев. На другия ден са имали разговори с него и с баща му. Лугано ще прати свои хора, за да гледат Турицов в няколко мача до края на сезона. Най-вероятно в най-напечените двубои“, съобщава изданието.

Турицов за "армейците"

Иван Турицов е част от ЦСКА от 2016-а година. Постепенно той се превърна в една от ключовите фигури в състава на "червените". Към момента той има на сметката си за 31-кратния шампион изиграни 135 мача, в които записва 5 гола и 6 асистенции, печелейки Купата на България и класирайки се на 2 пъти в групите на евротурнирите.

Междувременно, родният гранд си подсигури друг свой талант за дълго време

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички