Ас на ЦСКА се завръща за най-важната част от сезона


Ас на ЦСКА се завръща за най-важната част от сезона
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3337 0

ЦСКА ще атакува финалната отсечка от маратона в българската Първа лига в пълен състав. "Червените", които в момента са лидер в шампионата, ще могат да разчитат след паузата за мачове на националните отбори на един от лидерите в селекцията на Саша Илич - Иван Турицов. 

Според информация на "Мач Телеграф", защитникът е напълно възстановен от контузия, която получи в края на февруари, и ще поднови занимания с отбора в четвъртък. Както е известно, след срещата със Спартак (Варна) сръбският треньор пусна играчите в малко по-дълга почивка. 

Турицов получи разтежение на връзка в коляното на десния крак, като изследванията показаха, че няма скъсване. Така десният краен бранител не трябваше да се подлага на операция, която щеше да го извади до края на сезона. 

След интензивна програма за възстановяване, Турицов ще се присъедини към тренировъчния процес на пълни обороти и ще е готов за следващия мач на тима - домакинство на Черно море за Купата на България. 

ЦСКА продължава похода си към титлата, която ще е първа след повече от десетилетие пауза. Задачата на тима обаче ще е много трудна, особено след като стана ясно, че съперник на "червените" е получил допълнителен финансов стимул, за да вземе точки от ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички