Тиаго за престоя си в ЦСКА и ще се прибере ли в Португалия след изтичащия договор


Тиаго за престоя си в ЦСКА и ще се прибере ли в Португалия след изтичащия договор
Снимка: Getty Images/Guliver

2779 0

Една от звездите на ЦСКА - полузащитникът Тиаго, даде интервю, в което коментира напускането си на Португалия и присъединяването към българския отбор. Той определи това си решение като едно от най-добрите му, като призна, че няма намерение да се завръща след края на изтичащия му договор.

"Аз планирах да напусна Португалия и да заиграе в чужбина. Когато този шанс се появи, аз не се поколебах да го използвам. Това всъщност се оказа най-доброто ми решение.

В мача срещу Рома аз дадох всичко от себе си, както във всеки друг. Разбира се, беше много хубаво да вкарам гол на голям отбор като Рома.

За момента престоят ми в чужбина върви много добре. Няма смисъл от промяна, ще остана тук още няколко години. "Имах щастието когато пристигнах в ЦСКА да ме посрещне Укра. Той много ми помогна в адаптирането ми в началото. Той е отличен професионалист, можеше да имитира всеки" - сподели Тиаго пред ospanenkapodcast.wixsite.com.

Договорът му се "червените" е до лятото на 2021 година. Междувременно почти 2-метров централен защитник подписва с ЦСКА съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички