Тиаго: Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Игрaч номер 1 на 32-ия кръг в Първа лига. Той потвърди амбициите на клуба, че не са се отказали да гонят първото място в първенството докрай и ще се надяват на грешка на Лудогорец, който има 3 точки преднина.

"Надявам се с моя труд да получавам още повече такива награди. Трябва да си свършим работата, но вече не зависи само от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка. Ние се опитахме да направим най-доброто. Не се получи, но не трябва да склоняваме глава, а да продължаваме напред и да си вършим нашата работа.

Ниската цена на Джеси го приближава до клуб от Висшата лига

Едвин Джеси може и да не даде много на ЦСКА през последните два сезона, но изглежда, че има шанс клубът ще го продаде с голяма печалба. Така жур...

Не трябва главата да ни е на друго място, освен в нашата работа. Професионалисти сме и трябва да знаем да живеем с тези неща и да даваме максимално от нас за треньора, който в момента ръководи отбора.Винаги излизаме за победа. Но винаги да направиш равен е по-добре от загуба. Като не успеем да спечелим, най-добрият резултат е равен", заяви той.

"ЦСКА е най-добрият отбор в България и който не идва с тази нагласа е на грешното място. Винаги се трудим много усилено да спечелим мачовете. Тръгването на Любо Пенев беше неочаквано, но ние си вършим нашата работа. Поднових договора си за три години, така че, ако не бях щастлив, нямаше да го направя. Ще се раздавам максимално за клуба и винаги давам най-доброто, за да защитавам фланелката", допълни още той.

Междувременно стана ясно, че от следващия сезон билетите за мачовете на "червените" ще бъдат намалени почти двойно - ето какви цени ще са пропуските.

Още по темата

Please select answer!