ЦСКА сваля цените на билетите от новия сезон


ЦСКА сваля цените на билетите от новия сезон
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4500 0

От ЦСКА са взели решение да намалят съществено цените на билетите за новия сезон. Това е станало ясно по време на срещата между фенове и Гриша Ганчев, проведена във вторник вечерта. На нея са присъствали над 50 привърженици на ЦСКА и е продължила близо час и половина.

От сезон 2019/2020 цените на билетите за мачовете на "Армията" в Първа лига падат почти двойно. За сектор А намалението ще е от 20 на 12 лева, за В от 15 на 8 лева, а за Г от 10 на 6 лева. Една от причините за ниската посещаемост на домакинските срещи на ЦСКА през този сезон бяха именно цените на билетите, които не съответстват на състоянието на стадиона, пише "Тема спорт".

Що се отнася до очакваното изграждане на ново съоръжение, по време на срещата между Ганчев и феновете е било потвърдено, че парите са осигурени. Както вече се писа, голяма част от тях ще дойдат от датски инвеститор. Изграждането на новия стадион се очаквало да стартира през януари 2020 година, да струва около 30 милиона и да продължи между 8 и 13 месеца. Раздялата с Нестор Ел Маестро е била отчетена като грешка на ръководството. В тази връзка надълго е бил коментиран треньорският въпрос на "Армията", включително и историята около Любослав Пенев.

По-рано пък се появиха информации, че капитанът на отбора - Николай Бодуров, е пожелал да напусне ЦСКА. Защитникът категорично отрече тези твърдения чрез изявление в сайта на клуба - ето какво написа той.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички