ЦСКА сваля цените на билетите от новия сезон

От ЦСКА са взели решение да намалят съществено цените на билетите за новия сезон. Това е станало ясно по време на срещата между фенове и Гриша Ганчев, проведена във вторник вечерта. На нея са присъствали над 50 привърженици на ЦСКА и е продължила близо час и половина.

От сезон 2019/2020 цените на билетите за мачовете на "Армията" в Първа лига падат почти двойно. За сектор А намалението ще е от 20 на 12 лева, за В от 15 на 8 лева, а за Г от 10 на 6 лева. Една от причините за ниската посещаемост на домакинските срещи на ЦСКА през този сезон бяха именно цените на билетите, които не съответстват на състоянието на стадиона, пише "Тема спорт".

Насрочиха важна среща в ЦСКА, ще разискват два важни въпроса

Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица, твърди "Тема спорт". На сбирката, която ще се проведе след дербито с Левс...

Що се отнася до очакваното изграждане на ново съоръжение, по време на срещата между Ганчев и феновете е било потвърдено, че парите са осигурени. Както вече се писа, голяма част от тях ще дойдат от датски инвеститор. Изграждането на новия стадион се очаквало да стартира през януари 2020 година, да струва около 30 милиона и да продължи между 8 и 13 месеца. Раздялата с Нестор Ел Маестро е била отчетена като грешка на ръководството. В тази връзка надълго е бил коментиран треньорският въпрос на "Армията", включително и историята около Любослав Пенев.

По-рано пък се появиха информации, че капитанът на отбора - Николай Бодуров, е пожелал да напусне ЦСКА. Защитникът категорично отрече тези твърдения чрез изявление в сайта на клуба - ето какво написа той.

Още по темата

Please select answer!