Тиаго ще е новият капитан на ЦСКА, Амос Юга ще е неговият заместник


Тиаго ще е новият капитан на ЦСКА, Амос Юга ще е неговият заместник
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2780 0

Носителят на Купата на България ЦСКА ще има нов първи капитан през новия сезон, след като досегашният такъв Петър Занев не е повече част от клуба. Негово място ще бъде наследено от чужденеца с най-много мачове за "армейците" от този състав - Тиаго Родригеш, информира "Тема спорт".

Португалецът премина на "Българска армия" преди 4 години - през 2017-а, като оттогава е записал общо над 150 двубоя, в които е вкарал над 30 попадения, сред които някои много важни, като тези от Европа през миналата кампания (срещу Базел и Рома).

Любопитното е, че всъщност полузащитникът бе спряган за напускащ, но по информация на същото издание той ще остане в клуба поне и за мачовете от Европа, които предстоят, а през зимната пауза може да се раздели с клуба.

Втори капитан ще бъде Амос Юга, който е при "червените" от далеч по-скоро. Той стартира трудно през миналата година, но постепенно подобри значително представянето си и се превърна в много важна част от състава на "армейците". А съвсем наскоро ЦСКА представи официално новия си генерален спонсор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички