Официално: ЦСКА представи новия си генерален спонсор


Официално: ЦСКА представи новия си генерален спонсор
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1770 0

Носителят на Купата на България ЦСКА представи своя нов генерален спонсор - Winbet, чието име вече ще стои отпред на фланелките на "армейците". Срокът е подновен за пет години, като и двете страни са доволни от взаимоотношенията им.

"Подписахме нов петгодишен договор, който гарантира дългосрочно партньорство. Доволни сме от професионалните си взаимоотношения до момента. Winbet става наш генерален спонсор и тяхното лого ще бъде на лицевата страна на фланелките. Изключително се радвам, че днес осъществяваме това продължение на договора. Продължаваме с нов петгодишен договор.

Това е знак на ново бъдеще партньорство. Ние сме доволни от нашите взаимоотношения и с удоволствие ги продължаваме. Това е важен знак, както за компанията, така и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията Winbet и за нас като футболен клуб" - започна изпълнителният директор Пламен Марков на специална пресконференция.

"Що се отнася до параметрите на договора аз няма да го коментира. Ако искат нашите партньори да го коментират, то това е тяхно право. ЦСКА е финансово обезпечен. Ние ще разчитаме на новия генерален спонсор, за да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото ръководство и да няма проблеми с нормалното функциониране на клуба. Присъствието на Winbet и другите ни спонсори е изключително важно в тези трудни времена. Няма организации и клубове, които се биха лишили от подобна помощ" - допълни още той.

Самият Марков бе запитан и за други въпроси, като коментира срещата с Димитър Бербатов на "Българска армия". "Аз бях поканен в лично качество и проявих любопитство. Ще се въздържа да дам мнение, защото аз присъствах като физическо лице на тази среща. Аз бях първият човек от футболните среди за начина на ръководена на българския футбол и беше преди осем-девет години. Следващият човек, който критикуваше не по-малко от мен беше г-н Пенев. Промяна в българския футбол трябва да има и трябва да сме слепи, за да не го виждаме.

Какъв е резултатът след десет и повече години на кормилото на българския футбол? Какво се промени в българския футбол? Промяна трябва да има и тя е задължителна. Друг е въпросът дали българските клубове имат нужда от подобно нещо, както впрочем и българското общество. В крайна сметка има клубове, които решават този въпрос и те ще се произнесат на бъдещия Конгрес. Аз приветствам идеята на Бербатов и неговия екип, както и на другите кандидати. Това е нещо позитивно, което става и аз мога само да приветствам" - заяви той по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички