Любослав Пенев след новия генерален спонсор: Надявам се на повече инвестиции


Любослав Пенев след новия генерален спонсор: Надявам се на повече инвестиции
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1236 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе на пресконференцията, на която официално бе обявено подновеното партньорство на клуба с Winbet, който става и новият генерален спонсор на "армейците". Преди медиите Пенев призна, че това е добър ход, но и че се надява на повече инвестиции.

"Надявам е да има повече инвестиции в клуба и това е важно. Хубаво е, че голяма и богата компания проявява интерес кум клуба. Това е добър знак" - заяви той и след това отговори на въпрос за Димитър Бербатов и визитата му на "Българска армия": "Димитър Бербатов? Не знам за какво става въпрос. Ние не стъпваме на "Армията", а тренираме на Панчарево. Не знам какво ви кара да мислите, че има някакво неспокойствие при нас".

Маркетинг мениджърът на компанията Десислава Колева-Иванова пък сподели: "Параметрите по договора няма как да бъдат посочени. Те са конфиденциална информация между нас и клуба. Достатъчна информация е, че знаете за петгодишния договор. Сътрудничеството е страхотно. Ние сме изключително щастливи, че ЦСКА има желание да работи за нас и в бъдеще. Желаем им успех. Дано да постигнат целите си в България и в европейските клубни турнири.

С оглед на политиката, която води компанията, придобиване на акции в ЦСКА не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател, а не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса. Преди пет години за нас беше началото при разписването на такъв тип договори. Ние опипвахме почвата. С голямата марка ЦСКА стана ясно, че подобно сътрудничество е изключително успешно. За това взехме решение да станем генерален спонсор. Не се ангажираме с детско-юношески футбол. Договорните ни взаимоотношения са с мъжкия клуб" - заяви тя.

Междувременно официално стана ясна програмата на ЦСКА в Първа лига за сезон 2021/22.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички