Страшна драма определи следващия съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите


Страшна драма определи следващия съперник на ЦСКА в Лигата на конференциите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6089 0

Отборът на ЦСКА стигна до третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, след като разгроми Македония Гьорче Петров с 4:0 в реванша на стадион "Българска армия".

В следващата квалификационна фаза ЦСКА ще се изправи срещу отбора на ирландския Сейнт Патрикс Атлетик! Тимът от Ирландия успя да отстрани словенския Мура след изключителна драма в Словения, завършила с дузпи.

В първия мач Сейнт Патрикс и Мура завършиха при резултат 1:1, а в реванша в Словения мачът в редовното време бе 0:0. Тъй като правилото за гол на чужд терен отпадна, двата тима играха продължения, в които не успяха да си вкарат, а така стигнаха до дузпи.

При 11-метровите наказателни удари Сейнт Патрикс се оказа по-хладнокръвен. При първите пет изпълнения и двата тима пропуснаха по две дузпи. При осмата си дузпа Мура се пропука и Сейнт Патрикс изхвърли домакините от надпреварата.

Така Сейнт Патрикс Атлетик си уреди дуел с ЦСКА в третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Първият мач е още другата седмица - на стадион "Българска армия", а реваншът ще се състои седем дни по-късно в Ирландия.

Още новини за ЦСКА четете в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички