Странно: 4-ма ключови играчи на ЦСКА гледат... Левски на живо


Странно: 4-ма ключови играчи на ЦСКА гледат... Левски на живо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2940 0

Както е известно, българският Левски излезе за поредна контрола на роден тим на турска земя. "Сините" се изправиха срещу словенския Марибор, като срещата започна в събота, 29 януари, от 18:00 часа българско време.

Явно по същото време големият враг на Левски - ЦСКА, не е имал тренировъчни занимания, а старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов е дал свободно време на своите футболисти. Както е известно, няколко родни отбора се готвят в Турция, сред които "сини", "червени" и Лудогорец.

Любопитното е, че на контролата на Левски срещу Марибор колегите от dsport са забелязали четирима футболисти на ЦСКА. Става въпрос за Брадли Мазику, Амос Юга, Тибо Вион и Йоан Баи, които се бяха настанили удобно и наблюдаваха на живо срещата. Хотелът на "армейците" е близо до терена, на който се играе контролата.

Както е известно, ЦСКА подновява сезона с двубой на 13 февруари срещу Локомотив София, който бе отменен. Левски пък посреща у дома Локомотив (Пловдив) на 19 февруари. "Армейците" са 2-ри във временното класиране с 40 точки от 18 мача, докато Левски заема 6-ата позиция с 26 пункта от 19 изиграни срещи.

Именно за този сблъсък Станимир Стоилов стори нещо много любопитно. Мъри постави за капитан на Левски тъкмо навършил 17 години футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички