Треньорът на Динамо (М) за ЦСКА: Добър тест срещу добър противник


Треньорът на Динамо (М) за ЦСКА: Добър тест срещу добър противник
Снимка: Getty Images

1883 0

Треньорът на Динамо (Москва) Сандро Шварц коментира причините за загубата на своя тим от ЦСКА в контрола на лагера в Турция. В Белек руснаците отстъпиха с 1:3 на "червените". Това бе втората контрола на българския отбор на турска земя, след като в първата завършиха 1:1 със Стал (Миелец).

"Това беше добър тест срещу добър съперник. Понякога пресата ни не работеше много добре. От друга страна, отбелязвам, че имахме добри пробези, но качеството на последния пас пострада. За нас е важно да имаме такива контролни игри, в които можем да видим в акция всички налични футболисти", заяви Шварц, цитиран от сайта на клуба.

Както е известно, Иван Турицов откри за ЦСКА в проверката, а Бисмарк Чарлс направи 2:0 в 45-ата минута. В 61' Иван Ордец намали изоставането на Динамо, но в 87' Йоан Баи подпечата успеха на българския тим. А ето какво се случи между двете досегашни контроли на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички