ЦСКА бил пред продажбата на Кайседо в Испания, но провалил сделката


ЦСКА бил пред продажбата на Кайседо в Испания, но провалил сделката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2599 0

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо е желан от испанския клуб Спортинг Хихон. Членът на Сегунда дивисион дори е преговарял с "червените", а играчът е бил склонен да заиграе в Испания, но от българския гранд са развалили сделката, съобщава "La Voz de Asturias".

"Когато футболистът беше готов да изживее първия си опит в Испания, българският клуб сложи на масата в последния момент непосилна за Спортинг трансферна сума", пише изданието, но не посочва за какви пари става въпрос.

Хихон е в търсене на нов нападател, който да замени черногореца Урош Джурджевич. Договорът на голмайстора на тима изтича след година, но има доста "ухажори от по-високо ниво" и вероятно няма да остане в клуба. Затова треньорът разглежда няколко имена на нападатели, сред които е и това на еквадорската звезда на ЦСКА. 

През миналия сезон Спортинг Хихон завърши на 17-о място от 22 тима във второто ниво на испанския футбол. A ето кое може да е първото лятно попълнение на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички