Стойне Манолов изброи слабостите в "червените" редици преди Лудогорец - ЦСКА


Стойне Манолов изброи слабостите в "червените" редици преди Лудогорец - ЦСКА
Снимка: Lap.bg

1670 0

Бившият собственик на прекратилия съществуването си отбор Царско село - Стойне Манолов, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели очакванията си за сблъсъка между Лудогорец и ЦСКА. Известният фен на "червените" заяви, че всичко може да се случи в Разград, но и че "в момента нямаме тим, който да може да поеме сериозна отговорност":

"Общо взето, да се каже кой знае какво за ЦСКА, няма. Всичко е възможно да се случи в срещата с Лудогорец. Отборът, мисля, че може във всеки тежък момент да излезе достойно. Макар че в момента нямаме тим, който да може да поеме сериозна отговорност и да направи нещо повече от това, което стори миналата година. Така е вече дълго време", констатира Манолов и след това обясни защо по-сгъстеният график на "орлите" не може да им послужи като оправдание:

"В този мач има фаворит и това е Лудогорец. Това, че разградчани играха мач във Финландия в четвъртък не може да им се отрази. Имат 25 равностойни футболисти и при всички положения са по-добре подготвени. Така, че очакванията ми в тази посока, че може да постигнем нещо по-значимо, не са големи".

"ЦСКА има много слабости. Тромава защита, слаба халфова линия, а в отбора няма нападател, който да има класата да играе на "Армията". Мисля, че "червените" са значително по-слаби от Лудогорец във всяка една линия. Това е самата истина за съжаление", допълни още Стойне Манолов и за финал каза, че загуба на "армейците" в Разград ще означава, че "шансовете на ЦСКА за каквото и да било" ще намалеят значително:

"Шампионатът е дълъг и има много мачове да се изиграят до края, но при всички положения, ако разградчани победят, шансовете на ЦСКА за каквото и да било, значително ще намалеят. Всичко може да се случи, но шансовете на "армейците" не са големи. Дано съдиите да не предопределят изхода на срещата".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Надъхване! Гриша Ганчев развързва кесията за победа над Лудогорец в Разград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички