Стойне Манолов: ЦСКА си помисли, че е станал много силен


Стойне Манолов: ЦСКА си помисли, че е станал много силен
Снимка: Lap.bg

7744 0

Бившият собственик на Царско село Стойне Манолов, сподели мнението си за двете дербита в изминалия кръг от Първа лига - ЦСКА срещу Левски и Черно море - Локомотив Пловдив. 

Пред "Тема Спорт" той не скри разочарованието си от играта на "червените" във Вечното дерби. Той обаче не подмина и съдийските отсъждания на "Тича", ощетили Локомотив Пловдив

Припомняме ви, че Манолов изгледа на живо от ложите на Националния стадион "Васил Левски" битката между "червени" и "сини". Преди първия съдийски сигнал той прогнозира 3:0 за 31-кратните шампиони. 

Коментарът на Манолов

"И двата отбора играха слабо. Имах по-големи очаквания от ЦСКА. Може би те сами ги вдигнаха след победата над Локо Пловдив. Трябва обаче да се отчете, че и Локо не играха толкова добре в този мач и ЦСКА си помисли, че е станал много силен.

Първенството изглежда по-равностойно, защото Лудогорец направиха повече грешки. Затова изпъкват Черно море и Локо Пловдив. Но това, което се случи с Локо Пловдив на „Тича“ в събота вечер, беше безобразие. Срам за българския футбол. Говоря за съдийството, отвратителна работа. Не дадоха чиста дузпа на Локомотив, после изгониха двама техни играчи.

Дадоха и над 10 минути продължение. Все едно гледахме мача на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Докато има президенти на клубове в Изпълкома, винаги ще е така", обясни бизнесменът за последния кръг.

 Вижте всичките двубои, които ЦСКА ще изиграе през паузата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички