Стойне Манолов: ЦСКА не е безпомощен, помните феновете ни пред БФС


Стойне Манолов: ЦСКА не е безпомощен, помните феновете ни пред БФС

2441 0

Близкият дo ЦСКА бизнесмен Стойне Манолов очаква удари под кръста в битката за титлата. Това призна той пред "Тема Спорт". Собственикът на комплекс "Царско село", чиято база използват мъжете и юношите на "червените", коментира наближаващото дерби с Левски и алармира, че клубът няма да остане безучастен, ако бъде ощетен в предстоящите срещи.

"ЦСКА води със седем точки пред Лудогорец, така че предпоставките за атака на титлата са доста добри. Чисто статистически предстоящият мач с Левски трябва да ни е най-лесният - все пак пет поредни победи в А група говорят красноречиво за разликата в класата на двата отбора. Но точно тези наглед най-лесни срещи винаги се оказват най-неприятните, така че трябва да сме нащрек", каза Манолов.

"Играем по-добър футбол от миналия сезон. Лицето на ЦСКА е по-привлекателно, разполагаме и с по-креативни футболисти. Така най-големите ни шансове да спрем Лудогорец смятам, че са в този шампионат. Но има нещо, което неминуемо ме притеснява - факторът "съдийство" може да се окаже с решаваща роля в битката за титлата. Смятам, че в най-скоро време нещата ще излязат извън рамката. Постоянното натрупване на картони на наши играчи може да има важно значение, да ни извади от ритъм. Това обаче е част от играта и сме наясно с нея", добави бизнесменът.

"Пожелавам на Лудогорец още дълго време да играе в Европа и да постига успехи на международната сцена. Но този клуб е далеч от нивото на ЦСКА и Левски като традиции, успехи и подкрепа. Има много вода да изтече, докато стигнат грандовете. И въпреки ударите по ЦСКА, клубът не е безпомощен. Не сме безобидни, това трябва да се знае. Никой не може да се подиграва с ЦСКА. Помните, веднъж феновете ходиха до БФС и си изказаха красноречиво мнението. Не съм привърженик на такива прояви, но те не са изключени, феновете са трудно контролируеми. ЦСКА няма да остане без подкрепа, ако има неправди срещу клуба", добави Манолов.

"Помагам безвъзмездно на ЦСКА, без да парадирам с това. Немалко хора оказват помощ и е без значение с какви средства го правят - дали са 10 или 10 000 лева - всеки е от полза", завърши Стойне Манолов.

Преди няколко дни той направи дарение от 25 000 лева на сдружението "ЦСКА Завинаги", които ще бъдат използвани за завършването на третия терен за ДЮШ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички