Сняг на дербито задължава ЦСКА и Левски да ни стоплят с игра


Сняг на дербито задължава ЦСКА и Левски да ни стоплят с игра

2048 0

Ураганът Гонсало ще докара педя сняг у нас в края на седмицата. Той вече връхлетя Бермудските острови, причини наводнения, повали дървета, повреди сгради и остави хиляди без ток. Гонсало премина вчера покрай Канада и достигна Великобритания.

Очаква се ураганът да донесе пороен дъжд и мощни ветрове в Западна Европа, както и обилни снеговалежи в европейските планини. Но дори още по на юг е възможно да натрупа сняг до 15 см, от Лихтенщайн и Австрия на югоизток до Босна, Сърбия и България, предупреди Франс прес.

У нас поройните дъждове се очакват в четвъртък и петък, пише "Стандарт". В последните работни дни на седмицата небето ще се отвори и ще се изсипят големи количества вода с гръмотевици. Зимата обаче ще ни връхлети мощно в събота, когато е вечното дерби. В първия почивен ден например хората в София ще мръзнат на -2 градуса през нощта, а през деня живакът ще се придвижи до не повече от 8 градуса. От 16:00 ч. играят Левски и ЦСКА.

Освен студа се очаква дъждът да обърне в сняг и сутринта столицата да осъмне в бяла пелерина, така че служителите на "Васил Левски" да си имат едно на ум. В неделния ден пък температурите ще паднат с един градус, но поне дъждовете ще спрат.

След мощните бури, които ще вилнеят в четвъртък и петък над цялата страна, в събота минималните температури у нас ще са около нулата. В неделя ще продължи да е студено. Но поне за Димитровден слънцето ще започне да се показва през облаците, казват синоптиците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички