Левски "облича" ЦСКА в черно или бяло за дербито


Левски "облича" ЦСКА в черно или бяло за дербито
Снимка: БГНЕС

2182 0

За първи път в историята си ЦСКА ще играе в бял или черен екип във вечното дерби, пише "Труд". Причината са обявените от Левски намерения да използват юбилейните си фланелки - на жълти и червени ивици. Като домакин “сините” имат право на първи избор.

Вероятно футболистите на ЦСКА ще гласуват с какъв екип да се играе. Досега ЦСКА спечели в бяло срещу Литекс в първия кръг на шампионата - 1:0 в Ловеч. Исторически много пъти отборът е играл така. Но черните фланелки, третият цвят на ЦСКА през този сезон, са на кадем от 2005-а. С подобни отборът победи Ливърпул и два пъти Байер (Леверкузен) в евротурнирите.

Единственият с травма в състава на ЦСКА след успеха над Литекс (2:0) е Тони Силва. Португалецът обаче няма сериозни проблеми и ще е на линия за дербито в събота. ЦСКА влиза в битката след 5 поредни шампионатни победи, а треньорът Стойчо Младенов вече е достигнал до кота 6.

На “Българска армия” твърдят, че нямат притеснения от поредните черни облаци на финансовия фронт, които се зададоха заради Александру Пакурар и Ивайло Чочев. Клубът гарантира, че всички плащания ще бъдат направени. Няма да се позволи отнемане на точки или блокиране на трансфери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички