Стойко Сакалиев: Излишните трябва да си ходят там, откъдето са дошли


Стойко Сакалиев: Излишните трябва да си ходят там, откъдето са дошли

1112 0

Бившият нападателна ЦСКА Стойко Сакалиев изрази пози­цията си по повод предстоя­щия мач тази вечер чрез публикация на личната си страница във фейсбук. Откриващият мач за новия сезон в Първа лига е между ЦСКА и ЦСКА 1948.

Ето какво написа и един от любимците на Сектор Г:

Здравейте, АРМЕЙЦИ! Предстоящият мач е много ва­жен ! Не само за отбора, но най-вече за нас, феновете! Искам да пожелая успех на единстве­ния ЦСКА, с който съм пораснал и с който ние всички живеем. Не се съмнявам в успеха на лю­бимия отбор, не се съмнявам в подкрепата, която ще получи, защото тя е най-важна и значи­ма !

Всеки може да се нарече с да­дено име, но не всеки може да го носи! Защото името, ембле­мата, любовта на хората са предназначени само за стой­ностния, единствения и истин­ски ЦСКА! Този, който е "дете" на Армията!

Сигурен съм, че ще бъде усе­тен зарядът, който ще пока­же, че излишните трябва да си ходят, там, откъдето са дошли! Всичко, създадено изку­ствено, рано или късно показва своята същност по един или друг начин. Истинските и стойностни неща остават за­винаги! Любовта към тях е важната и тя ги прави цялост­ни и завършени! Предаността на феновете и голямата любов ще бъдат абсолютният ПОБ­ЕДИТЕЛ!

Усспех, АРМЕЙЦИ!", написа Са­калиев във фейсбук.

А защо нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров се притеснява Европа да не ни смее - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Куман е обсебен и лудо влюбен в Барселона

Преди да бъде назначен за треньор на тима, Куман прекара 7 години в Барселона, шест като играч, една - като систент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама