Камбуров за мача с ЦСКА: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация


Камбуров за мача с ЦСКА: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация
Снимка: cska1948.bg

1616 0

Новата звезда на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров се надява, че няма да се стигне до ексцесии по трибуните на предстоящия мач с ЦСКА в петък. Преболедувалият наскоро коронавирус футболист не знае дали ще е титуляр в двубоя, но се чувства готов за мача и смята, че може да помогне за победата.

"Очаквам да победим утре, а дали аз ще играя, решението е на старши треньорът. За мен ще е нормален мач. Трябва европейско поведение да покажем. Аз съм сигурен, че на терена всичко ще бъде нормално - битка. Дано не се стигне до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена. Чувствам се добре, тренирам вече с отбора. Надявам се, ако треньорът реши, да помогна на тима да победи", започна Камбуров.

"Аз винаги съм бил лидер, така че няма да е по-различна ролята ми. Когато Камбуров вкарва се вижда, когато не вкарва - пак. Ще стана голмайстор, ако сме здрави и отборът играе добре. Аз не мога да глътна топката от центъра и да я вкарам. Играл съм в Ботев - Локо пред 20 000 и не са ме посрещали добре, но съм свикнал. Аз съм професионалист. Със сигурност утре ще бъда човекът под прицел, но затова съм Мартин Камбуров, да си нося последствията", добави още той.

А какво каза наставникът Красимир Балъков преди срещата с ЦСКА - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички