Красимир Балъков: Не съм Ванга, за да предричам дали ще бием ЦСКА


Красимир Балъков: Не съм Ванга, за да предричам дали ще бием ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1301 0

Наставникът на ЦСКА 1848 Красимир Балъков не се нае да прогнозира как ще завърши предстоящия двубой срещу ЦСКА. Балъков коментира и дали очаква нови попълнения през това лято.

"Не съм Баба Ванга, за да предричам изхода на двубоя. Важното е да покажем характер и възможности. Аз съм оптимист. Радвам се, че ще има хора на трибуните. Футболът е за феновете", каза Балъков на днешната си пресконференция.

"Докато трансферният прозорец е отворен, винаги има вероятност да вземем нов играч.Трябва да се абстрахираме от факта, че играем по-специален мач, за да може емоциите да бъдат контролирани и да се радваме на един хубав двубой", добави още той.

"Нормални са ни отношенията с г-н Гриша Ганчев. Аз съм работил в неговия клуб. Него трябва да го питате дали той има проблеми с мен, аз нямам. Той знае, че треньорската професия е такава, че понякога мога да бъда и противник.

Имаме доста млади играчи, конкуренцията е доста голяма. Имаме обаче Мартин Камбуров, Галин Иванов и още двама-трима, покрай които младите да се учат", смята Балъков. А какво заяви Мартин Камбуров и защо се притеснява "да не се смее Европа" заради предстоящия мач - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички