Стойчо защити Томов: Той е играч от високо ниво


Стойчо защити Томов: Той е играч от високо ниво
Снимка: БГНЕС

864 0

Стойчо Младенов коментира с болка случващото се в ЦСКА. Той обаче е на коренно различно мнение от мнозинството и е категоричен, че не Александър Томов е виновен за това.

"Тези, които в момента управлява клуба, са виновни за ситуацията", категоричен е бившият треньор на "червените".

"От момента, в който влязоха в клуба нека да покажат какво са плащали. Към футболисти, стари задължения и т.н. Томов добър или лош, той е един играч, от голямо ниво, който се справяше две години. И при него нямаше пари, но той се справяше.

Той плати 4 млн. само през първата година. На Аспарух Никодимов кой му плати. На Георги Илиев - Майкъла? Новите собственици си изпълняват поръчката. Собствениците са Манджуков и Инджов. Другите са поставени лица".

Той сподели, че е имал уважение към Петър Манджуков, но е несъгласен с това, което се случва в момента в отбора, както и с жестоките критики, които търпи за работата си.

Аз имах голям респект и уважение към Петър Манджуков. Шапка ще му сваля, ако отново се заеме да ръководи и управлява ЦСКА, така както той иска. Аз съм до болка цесекар и това ми е проблем, защото трябва да бъда професионалист, за да мога да запазя своя имидж.

Толкова много години да се опитват да затрият този клуб. Това е клубът, който най-много прославя България. Много критики имаше към клуба и към мен. Нека обаче тези хора ми видят резултатите и тогава да коментират".

Той изрази и несъгласие с постоянните информации за неговата заплата, за която се твърди, че е била около 40 хиляди лева месечно.

"Много счетоводители се занимаваха с моите заплати. Имах четири предложения, едно от които беше с много по-голяма заплата, която вземах, ако я вземах.

Няма треньор, който да се съгласи да работи с условие да не получава заплата в първите пет месеца", завърши той пред ТВ7.

Не пропускайте всички новини за ЦСКА в Sportline.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички