Томов пак дава акъл как да се управлява ЦСКА


Томов пак дава акъл как да се управлява ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1113 0

Бившият главен акционер в ЦСКА Александър Томов за пореден път скочи на новото ръководство в тима и начина му на управление. 

Този път обаче никой не помоли завлеклия ЦСКА за втори път към бездната бивш политик за неговото мнение. Поради тази причина той заложи на социалната мрежа "Facebook" , за информира обществото за своето мнение. 

"Смятам, че решението за фалит е вредно за интересите на всички акционери, включително мажоритарните, за феновете и за клуба като цяло.

Непрекъснато се говори за дългове, а радикално се подценяват активите на клуба - както настоящи, така и перспективни. При решение "фалит" и регистрация на ново дружество, цената на целия отбор, на всички футболисти и активи ще спадне драстично.

Според мен следва да се тръгне по коренно различен път за по-нататъшно оздравяване на клуба - увеличаване на активите и намаляване на дълга. Ако държавата иска да помогне, най-добре да се откаже от лихвите (над 3 млн. лв. към НАП). И за бюджета е по-добре, ако има работещо ЦСКА, което си плаща данъците", написа Александър Томов, чиито изяви зачестиха, след като вече не е част от ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички