ЦСКА почти е договорил продажбата на Али Соу


ЦСКА почти е договорил продажбата на Али Соу
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1878 0

ЦСКА е договорил продажбата на голмайстора си Али Соу в египетския Ал Ахли. Според египетския спортен сайт Elwatan Sport двата клуба са се разбрали за трансфера на нападателя, а сумата, за която той ще бъде продаден, е 4 милиона евро. Гамбийският голаджия ще подпише договор за 4 години и половина, като единствено остава Бордът на директорите на Ал Ахли да одобри трансфера.

Първоначално от египетския клуб са предложили 2,5 милиона евро за услугите на Али Соу. „Армейците“ обаче са отказали и са искали по-висока сума, тъй като е имало и други оферти за нападателя. В крайна сметка двата клуба са се разбрали за сумата от 4 милиона, а лично шефът в тима от Кайро Амир Тауфик е пътувал до София, за да финализира сделката. ЦСКА е на път да осъществи нов сериозен изходящ трансфер, след като през миналата зима продаде Кирил Десподов на Каляри за сходна сума.

25-годишният Соу премина на „Българска армия“ през зимата на миналата година от италианския Киево, като отбеляза 20 гола в Първа лига за изминалата календарна година. През настоящата кампания той има 9 гола в 19 мача за ЦСКА в първенството и е водещият реализатор на тима. А ето кой се очаква да води атаката на ЦСКА при отсъствието на Соу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички