Стойчо пак ревна от зложелатели, свои и чужди искали затриването на ЦСКА


Стойчо пак ревна от зложелатели, свои и чужди искали затриването на ЦСКА

1158 0

Стойчо Младенов поде старата песен след първата загуба на ЦСКА този сезон. Нанесе я Лудогорец, на който "червените" продължават да са абонати. Разградчани биха с 2:0 и изместиха столичани от върха във временното класиране на "А" група.

"Днес показахме две различни лица. През второто полувреме играхме по-смело, печелихме първата топка и нещата ни се получиха. Създадохме и няколко голови положения, които задължително трябваше да отбележим. Лудогорец ни вкара гол от нищото, заяви Младенов. - Като цяло излизаме с прекалено голям респект към този отбор. През второта част имахме положения, но не сполучихме. Имаме наши проблеми, наши грешки, те се възползваха от това. Има закономерности във футбола. Ние градим нов отбор, за два месеца няма как да сме на ниво. Доволен съм от отбора, нормално е да поналучкаме нещата. Трябва да си постоянен като играеш в ЦСКА. Лудогорец има над 30 равностойни футболисти, на тях нищо не им липсва. Около ЦСКА се създава негативизъм. Защо сме привличали този или онзи играч. И другите отбори правят селекция, но само нас ни атакуват. Всички желаят смъртта на ЦСКА, и чужди, и свои".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички