Стойчо Младенов и Джеки се хванали за гушите


Стойчо Младенов и Джеки се хванали за гушите

2473 0

Двама от най-големите играчи на ЦСКА за всички времена Георги Димитров-Джеки и Стойчо Младенов са се хванали за гушите, разправят из "Армията", цитирани от седмичника "Уикенд". Причината е, че Джеки плюе Екзекутора под път и над път за това, че влачи в отбора ментета от чужбина. Стойчо пък разправял, че бившият капитан на "армейците" в момента е станал закоравял пиянка и не знае какви ги плещи.

Скандалът започнал след поредното интервю на Джеки. ЦСКА и Стойчо са на първо място в "А" група, но Димитров непрекъснато търси кусури. Сега се е хванал за това, че Екзекутора довлякъл поредния ляв бек - татуирания хърватин Тончи Кукоч.

"Чудя се от къде ги намира тези леви бекове. Сигурно има някоя борса за тях или ги води от бежанските лагери", изцепи се Джеки.

Младенов обаче не му останал длъжен и заявил, че бившият капитан на ЦСКА е под сериозно влияние на чашката. Джеки е прочут с това, че кърка здраво и това още повече отвързва езика му. "Не мога да разбера какво иска този пиянка. Да си гледа ракията и да не приказва глупости", казал Стойчо пред ортаците си в ЦСКА.

Двамата с боса Александър Томов-Лупи дори са решили да спрат безплатните пропуски на Джеки за мачовете на "Армията". Оказало се, че бившият капитан на ЦСКА ходи чат-пат на стадиона, най-често на аванта. Ползвал ограничено количество пропуски за свободен вход. На администрацията обаче вече било издадено нареждане Георги Димитров да не се ползва занапред от тази екстра.

Лупи бил много ядосан на Джеки, тъй като последният атакувал и него. Бившият капитан на ЦСКА разправял, че Лупи и Стойчо са главанта причина клубът все още да няма генерален спонсор.

"Който реши да дава пари, все едно ще си хвърли парите в някой кладенец", категоричен е Джеки. Това много вбесило Томов, който се бие в гърдите, че е спасител на ЦСКА. Лупи обаче засега се въздържал от публични изяви спрямо Георги Димитров и останалите ветерани, които протестират срещу управлението на ЦСКА и селекцията на първия отбор. Ако трябвало някой да ги наплюе, думата се давала на пълномощника му Александър Тодоров-Малкото Саше, твърдят още от "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички