Стойчо Младенов: Трябва да съм луд, за да открадна пари от Гриша Ганчев


Стойчо Младенов: Трябва да съм луд, за да открадна пари от Гриша Ганчев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2090 0

Новият човек в управата на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, заяви пред "BTV", че трябва да е луд, за да открадне пари от Гриша Ганчев, Васил Божков, Илия Павлов или от Найденови!

Коментарът му бе направен в контекста на едно изказване на Гриша Ганчев, който на 25 май бе отговорил на редица въпроси на фенове на ЦСКА и тогава бе заявил, че "не даваме на никой да си натопи човката", визирайки трансферната политика на "Българска армия".

"Единственият човек, който ми разреши да преговарям с футболистите до един определен момент, е Васил Божков. Така взехме например Велизар Димитров. При всички останали президенти никъде не съм се занимавал с финанси. Трябва да съм луд, за да открадна пари от Гриша Ганчев или от Васил Божков, или от Илия Павлов, или сега от Найденови", бяха думите на Стойчо, който след това допълни:

"Мислите ли, че това така лесно ще стане и ще мине? Мислите ли, че всички тези имена нямат пълен контрол над финансите? Че аз, ако щипна отнякъде или топна човката, както наскоро казаха, че треньорите са обичали, няма да ми се отреже главата? Мислите ли? Трябва да съм луд. Там всяка една стотинка се знае къде отива".

Вижте още: Стойчо Младенов: И на мен не ми беше приятно да сменя точно Пенев в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички