Стойчо Младенов: При 1:3 се надигравахме и имахме шанс да обърнем, но след червения картон...


Стойчо Младенов: При 1:3 се надигравахме и имахме шанс да обърнем, но след червения картон...
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3528 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори при завръщането на неговия тим в България след двубоя в Рим срещу местния гранд Рома от Лигата на конференциите. Както е известно, "червените" допуснаха болезнена загуба с 1:5.

"Тръгнахме да се надиграваме, естествено червеният картон даде възможност на Рома да разгърне силата си в офанзивен план, за кратко ни вкараха още два гола, ние не можахме да реагираме и нямаше как да го сторим. Това е голям опит, който трупаме. Тази загуба няма да ме заблуди, знам, че имаме стойностен отбор, имаме добри футболисти, като игра съм доволен от поведението. Имаше грешки при първите три отбора, които не трябваше да допускаме.

В много моменти от мача показахме това, което искам да представлява ЦСКА - първите 20 минути от второто полувреме. Тактическата дисциплина беше на висота, справяхме се добре, с изключение на момента, в който останахме с човек по-малко. При 3:1 се надигравахме, имахме възможности да направим 2:3 и да обърнем резултата, но след червения картон...

Като показатели почти се изравняваме с Рома, но пак казвам, че класата в такива моменти е много решаваща, а при тях класата е в изобилие. Отсъствието на много важни състезатели от нашия отбор ме лишиха от промени в двубоя. Вижда се, че стилът, който практикуваме, носи подобряване във всеки един мач. Разгръщаме своите качества, надявам се, когато се върнат и контузените, потенциалът, силата и качествата да са в по-добро отношение в ЦСКА.

Професионалисти сме. Анализираме изминалия мач и го забравяме, мислим за следващия мач, това е професионалното отношение. Мачът остава в историята. Резултатът боли, много боли, не го заслужавахме и Моуриньо го потвърди. Правим всичко възможно. Ако контузените се върнат по-бързо, ще бъде много по-успешно представянето ни. Ние сме длъжни да се справим" - заяви Младенов пред медиите.

Разказ от първо лице: Какво е казал Моуриньо на Стойчо Младенов след 5:1 над ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички