След 5:1 над ЦСКА: Какво е казал Жозе Моуриньо на Стойчо Младенов?


След 5:1 над ЦСКА: Какво е казал Жозе Моуриньо на Стойчо Младенов?
Снимка: Getty Images, Lap.bg / колаж: SportLive

20125 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след поражението с 1:5 от италианския гранд Рома на старта на груповата фаза в Лигата на конференциите. Родният специалист сподели, че резултатът не е реален и призна, че самият Жозе Моуриньо му е казал същото.

"Изключителен треньор и отбор. Казах, че Рома е в топ 10 на света. Знаехме срещу кого излизаме. Дадохме инициативата. Голяма част от мача успяхме да се противопоставим. В някои възлови моменти дадохме контрола върху мача. Двата гола през първото полувреме им дадоха предимство.

Когато останахме с човек по-малко, нещата станаха сложни. Направихме всичко възможно. На доста моменти бяхме равностойни, но със смените, с мощта им ни стана трудно. За съжаление губим още един състезател в лицето на Вилдсхут.

Емоцията след мача не е приятна, но беше приятно да се видим с Жозе Моуриньо. В следващите мачове се надявам да сме корено променени. Ще имаме друг облик с връщането на повечето играчи. Като резултат, резултатът е тежък. Резултатът е нереален. Това ми каза и Жозе Моуриньо след мача. 100 милиона са похарчили за определени състезатели. Парите не играят на терена. Ние това се опитахме да докажем на терена, но нещата не се получиха" - заяви Младенов пред "Макс спорт 3".

В интервюто си след мача пък Моуриньо директно потвърди думите на Стойчо и определи резултата като "фалшив" и "нереален" и посочи, че "червените" не са го заслужавали. Вижте подробности от сблъсъка между Рома и ЦСКА в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички